Wikipetter

Snyggt och rent här hemma

God kväll på er alla läsare och riktigt trevligt tycker jag, att ni vill läsa min blogg. Ikväll ska jag berätta om vilken god hjälp med städservice jag har fått. Jag fick diskbråck för ett tag sedan. Det blev sjukskrivning och det här med städ var inte att tänka på. Riktigt deprimerande måste jag säga att bli sittande inne i lägenheten här i Vänersborg med svåra ryggsmärtor som strålade ut i benen. Det är tur att sociala medier, dator och Tv finns, annars hade det blivit fasligt långtråkigt. Agneta och Daniels Städservice är den städfirma som kom hem och gjorde det så fint hos mig. 106 

  

Jag ville så klart slippa att bli lurad av någon oseriös och slarvig städfirma. Hur skulle jag då veta vilken firma som var bra, enbart genom att kika på hemsidorna. Referenser bästa läsare, är A och O. Tack vare att jag tillhör en bostadsrättsförening i Vänersborg började jag med att kontakta ordföranden i föreningen och fråga honom om råd. Jodå, föreningen hade en och annan boende, både äldre personer och stressade småbarnsföräldrar, som anlitat Agneta och Daniels Städservice, och de var belåtna med väl utförd städning. Några av mina grannar är till och med så nöjda att de låter Agneta och Daniels Städservice komma hem regelbundet och städa. Det är alltifrån fönsterputs till storstädning. Jag vill därför rekommendera er läsare som bor i till exempel Vänersborg eller i Trollhättan eller någon annanstans i Västsverige att anlita denna städfirma. 

  

Hur gick det då med diskbråcket, undrar ni kanske? Det tog ett par månader och 5 kilo extra på vågen innan jag blev bra. Trots att jag egentligen inte längre behöver någon städhjälp, låter jag ändå Agneta och Daniels Städservicekomma hit för att putsa mina fönster till advent. Nu önskar jag er en fortsatt fin afton. 

Detta inlägg var postad i