Wikipetter

Omtalad catering i Uppsala

Hej på er allihopa och riktigt välkomna att titta in här i bloggen idag också! Idag tänker jag berätta för er om vilken lyckad tillställning jag hade när jag gick i pension, och bjöd in familj, släkt och arbetskamrater till mitt firande där givetvis maten stod i centrum. Vi var rätt så många som skulle samlas i min lägenhet i Uppsala, så här hade jag bestämt att ta hjälp av en firma som ordnar catering. Det blev Uppsala Catering som gjorde denna tillställning till en minnesvärd upplevelse. Jag har höga krav på mat och dryck och service, så därför passade Uppsala Catering utmärkt. De använder endast de bästa råvarorna och maten är gudomligt god. Det finns ett varierat och stort utbud att välja emellan. Det kan ju vara lite svårt att bestämma sig när det finns så mycket gott! Det blev buffémat. 

  

Tack vare att jag beställde maten därifrån så kunde jag bjuda in riktigt många, till skillnad från om jag fått stå för matlagningen själv. Det enda problemet var väl att det fanns så mycket gott på buffén och att ingen orkade att äta allt. Hellre för mycket än för lite. Det blev en smakupplevelse för alla inbjudna. Jag önskar verkligen att du som läser min blogg hade varit med och firat min pensionsavgång och fått en smaka allt gott som dukades fram. Det här var helt klart några av de godaste rätterna jag ätit på länge! Riktigt bra att Uppsala Catering kan fixa maten på detta bekväma sätt! Uppsala Catering har ett riktigt gott rykte och kan hjälpa er som finns även i Solna och på Lidingö. Detta ställe kan varmt rekommenderas! Det här stället kommer jag anlita även längre fram, om jag ska ordna nån tillställning! 

Detta inlägg var postad i