Wikipetter

Kompetens inom VVS

Hallå på er allt gott folk som kikar in här i min blogg. Hoppas ni har det bra runt om i stugorna och att jul och nyårshelgerna har varit bra? Det har den varit här hemma hos mig i alla fall och nu är jag uppladdad inför de nya utmaningar som väntar runt hörnet så här en bit in på det nya året. Det är väl en himla tur i alla fall måste jag medge, att jag fick hjälp med Vvs arbeten i Sollefteå av ett företag som heter JL vvs & kylteknik. Första köldknäppen kom redan i oktober och elementen i min hall och vardagsrum var iskalla. Först trodde jag ju att det bara var att lufta dom men se så enkelt var det minsann inte. Här krävdes det tyngre åtgärder förstår ni, så när jag insåg att det var någonting med cirkulationen i rören som går till och från dessa element, då var det läge att ringa till JL vvs & kylteknik.  

Det här företaget hjälper er med sådant ni kan behöva ha hjälp med inom Vvs arbeten i Östersund eller i Sollefteå eller på orter i närheten. JL vvs & kylteknik kan det här med reparation, installation eller service, och de kan också installera värmepumpar vilket jag verkligen funderar på att göra inom kort. Hur det nu var så kom de hem till mig och fixade problemet. Det blir nog allt för avancerat om jag ska berätta för er om hur de gjorde mer exakt men det viktigaste är väl i alla fall att det de gjorde det fungerade! När fakturan kom blev det som en trevlig julklapp för det var inte alls särskilt dyrt. Och med dessa orden önskar jag alla underbara läsare en riktigt fin dag! 

Detta inlägg var postad i