Wikipetter

Ruts städ och omsorg

Hallå och god middag! Vad trevligt att ni kommer in hit till bloggen även idag, mina fina läsare. Ni vet ju att jag tycker om att berätta för er om olika företag där jag tycker att jag har köpt bra produkter eller tjänster. Att jag skriver om detta i bloggen det är för att jag vill hjälpa även er. Ge er lite tips på företag som ni kan vända er till ni också. Idag hade jag tänkt berätta om Ruts städ och omsorg. Behöver du hjälp med tjänster inom städ i Norrköping eller i dess närhet tycker jag verkligen att du ska höra av dig till dit. Om ni bara visste vilken stor skillnad till det bättre det har blivit för mig sedan jag tog hjälp av dessa hushållsnära tjänster. Mina fönster är skinande rena nu sedan jag fått hjälp senaste gången med fönsterputs. Detta är så bra för med den svåra värk i axlar och armar som jag har är det här med fönsterputs ett svårt moment för mig att klara av. 

 

Ruts städ och omsorg har också lyft Norrköpings hemtjänst till en helt ny nivå. Kvinnan som har startat det här företaget är utbildad undersköterska och har också studerat på universitetet och har så mycket kompetens som hon tagit med sig in i sitt företag, till nytta och glädje för alla oss i Norrköping som behöver ha hjälp med antingen den ena eller den andra tjänsten eller bägge och. Även om inte just jag behöver hemtjänst i Norrköping så tror jag inte annat än att de som har hjälp med detta ifrån Ruts städ och omsorg är väldigt nöjda och belåtna. Tack för att ni tog er tid att läsa! 

Detta inlägg var postad i