Wikipetter

Bromölla Skrot & Containerservice

Verkligen bra att ni kommer hit in till bloggen även idag för idag har jag något viktigt att prata med er om mina fina läsare! Kanske skrämde jag er nu, det var inte meningen, det är inget farligt jag ska säga! I mitt yrke som brevbärare ute på landsbygden stöter jag allt som oftast på människor som har lyckats samla på sig prylar och skrot. Ni skulle bara se så det kan se ut i vissa trädgårdar! Det har hänt att jag har berättat för dem om Bromölla Skrot & Containerservice AB. Återvinning i Karlshamn är definitivt något som många tycks vara i behov av. Men det gäller ju att ha lite fingertoppskänsla. Jag kan ju inte bara slänga i ansiktet på folk att de har en skräpig trädgård och borde skämmas! Då kan syftet få helt motsatt effekt och människor skulle på pin kiv kanske skräpa ner ännu mer. Jag tänker mer i allmänna ordalag ta upp här med er att om det nu är så att ni behöver hjälp med något inom återvinning i Karlshamn eller Bromölla eller i närheten så kanske det här företaget kan vara lösningen på era problem. Om du nu har ett problem med detta så är du inte ensam. Lev inte i problemen är mitt råd till er. Lev i lösningen! 

 

Om du bestämmer dig för att kontakta Bromölla Skrot & Containerservice så kan du få hjälp inom återvinning. Till exempel att hyra en container, fylla den med skräp och låta detta företag ta hand om detta. Så sparar vi in på jordens resurser också, dessutom blir det mer välstädat i era hus och trädgårdar och så får vi hoppas att alla blir nöjda och glada! Det var egentligen bara om detta jag ville prata med er om idag! 

 

Detta inlägg var postad i