Wikipetter

Är du intresserad av vackra ljusdekorationer?

Hej och hopp och hallå där ute alla vänner på nätet! Hur är läget idag? Själv ska jag strax ta en fika och idag blir det i vanlig ordning en kaffe med tillhörande semla på Ljustorget i Ljusdal. Älskar ni mandelmassan lika mycket som jag? Det finns så mycket annat gott man kan ta, gillar man inte semlor älskar man kanske glass? Hur som helst allt underbart folk så är Ljustorget ett företag för oss som söker efter ljusdekorationer i Gävle eller i Sundsvall. Nu vet jag att detta företag har sin verksamhet utvidgad även till lite andra orter; den som söker den skall finna även ljusdekorationer på Östermalm, Kungsholmen eller på Södermalm. 

 

Det finns så fantastiskt många fina och kvalitativa ljusdekorationer i butiken och jag tycker verkligen om det här med inredning, ljus och belysning. “Jag bara döör när jag ser allt det snygga som finns här…” Det skapar en så vacker miljö med dessa ljusdekorationer. Det är så kul att det här företaget också har ett café. Det jag uppskattar det är att allting är hembakat. De månar verkligen om sina kunder på Ljustorget. Jag blir verkligen inspirerad när jag besöker den här butiken och jag tror att många av er läsare också skulle tycka om att gå dit. Vill ni redan på förhand titta in i butiken så kan ni göra detta lite i smyg, genom att antingen besöka deras hemsida eller Facebooksida så ska ni få se ett litet urval på vad detta ställe har att erbjuda er som är intresserade av ljusdekorationer i Gävle eller Sundsvall. Tusen tack alla kära följare här i min inredningsblogg, jag hoppas ni snart kommer tillbaka till mig och min lilla hörna på internet! 

Detta inlägg var postad i