Wikipetter

Jag kan lita på min hantverkare

Att bo i Stockholm innebär att det finns mycket av precis allt. Oavsett vad det gäller, så kommer det alltid att finnas många olika aktörer inom många olika branscher. Det betyder att du kommer ha många att välja bland när du till exempel ska renovera hemma, måla, lägga sten eller bygga en altan. Och hur ska man då kunna välja? Jag är en av de som har haft svårt att kunna navigera mig i hantverkardjungeln. Det har underlättat enormt att jag ganska snabbt insåg att det är viktigt att gå efter referenser och personliga rekommendationer när man ska välja rätt byggföretag att anlita. Det byggföretag i Nacka som jag har anlitat det senaste är Darnax Service, ett byggföretag som jag litar på till hundra procent. De har bland annat byggt ut mitt garage, uppdaterat taket och även renoverat inomhus lite här och var.

Jag är väldigt nöjd med deras service och deras kvalitetssäkring. Att kunna vara snabb och duktig på att kommunicera är av högsta vikt när det handlar om hantverk av olika slag. Om jag skulle märka att något blivit fel måste jag kunna meddela det direkt och få bra respons på det, till exempel. Nu har det inte behövts när det gäller det här företaget, men vi har haft en bra kommunikation genom alla arbeten och det har känts tryggt och bra.

Detta inlägg var postad i