Wikipetter

Asti Städ AB

Sedan jag flyttade från landet in till Mölndal (jag brukar säga att jag flyttat till Göteborg, hehe) så har jag upplevt att det finns allt mindre tid för till exempel städning. Innan hade jag massor att stå i, med allt vad hus innebär, det skulle städas, plockas, fixas i trädgård och med huset i sig och det fanns sällan mycket tid över. Men, på något sätt så hann jag alltid med det jag skulle. Men sen flytten till lägenheten så har jag mer och mer insett att jag inte alls orkar på samma sätt som jag gjorde förut… Kanske är det så att jag blivit gammal. Eller så är det så att jag helt enkelt har insett att vissa sysslor behöver jag inte längre utföra på egen hand.

Det första som ryker är städningen. Och jag kan säga nu, efter några månader av att ha lejt ut städningen, att jag inte ångrar en enda krona jag spenderat på detta. Jag valde att anlita Asti Städ AB, ett städföretag i Mölndal, Kungälv och Partille. De har tagit över veckostädningen, och då dammsuger de, dammtorkar, moppar och putsar. Det är så himla härligt att komma hem till ett hem som är nystädat en gång i veckan. Det är dessutom så mycket bättre städat än vad jag någonsin kunde göra själv. Om du bor i Göteborg och funderar på att anlita ett städföretag… så rekommenderar jag verkligen Asti Städ AB.

Detta inlägg var postad i