Wikipetter

Bästa salongen i Hässleholm!

Idag tänkte jag berätta lite om en skönhetssalong i Hässleholm som jag tycker väldigt bra om. Det är tre tjejer som arbetar där, Madalina Abuzluwaj, Alexandra Stanciulescu och Tarannum Parand. Jag brukar besöka Madalina och det kan vara den duktigaste massören jag någonsin stött på. Jag är väldigt tacksam över att jag av en slump valde att besöka just denna skönhetssalong, jag tror det var tre, fyra år sedan nu. Jag hade lidit ett tag av att jag hade ont i axlarna och nacken (vilket knappast är konstigt när man jobbar i kassan på ICA) och jag kände att massage kanske var det enda som skulle kunna hjälpa mig. Och det hjälpte sannerligen. Sedan dess besöker jag ADlinas Salong en gång i månaden, och passar även på att få manikyr. Jag är så himla nöjd med deras tjänster, deras bemötande och deras salong i stort. Jag känner mig alltid så välkommen där och ibland känns det som att besöka gamla kompisar.

Jag var i alla fall där idag och tog min vanliga massage, men också en ansiktsbehandling. Det var som vanligt helt fantastiskt. Nu känner jag mig avslappnad och fräsch. Det är den bästa känslan man kan ha precis innan man går och lägger sig. Man somnar som en stock och sover skönt hela natten… Nu ska jag göra mig kvällsmat och sedan gå och lägga mig. Idag har varit en bra dag,

Detta inlägg var postad i