Wikipetter

Mitt nya drömkök!

Åh! Vad jag har längtat om att berätta om mitt nya kök! Ni vet ju att jag älskar heminredning – jag antar att det är därför ni läser min blogg – men det är i alla fall kanske ett av mina främsta intressen. Hittills har jag noggrant beskrivit renoveringarna vi har utfört i våra badrum, sovrum och vardagsrum och nu är det äntligen dags för det jag har längtat mest efter – köksrenoveringen!

Precis som vi gjort för tidigare renoveringar har vi anlitat J. Roskvist Byggnads, ett byggföretag här i Ängelholm som vi tycker så himla mycket om. De har som sagt varit med oss i alla våra projekt hittills, och det är liksom inte ens ett alternativ att inte anlita dem igen! Vad tycker jag bäst om med J. Roskvists Byggnads är att de är schyssta och grymt duktiga på det de gör. Jag vet liksom om att det blir så bra som det bara kan bli. De skulle aldrig ta genvägar eller på något sätt få mig att gå med på något som jag egentligen inte är säker på. Nu när det gäller köket har jag såklart varit väldigt förväntansfull, med all rätt. Vi har funderat länge på hur vi vill ha det för att det ska bli perfekt och precis som vi vill ha det. Med en planerare har vi lyckats finna vårt drömkök, och nu har just den drömmen gått i uppfyllelse.

Jag skulle väl egentligen helst av allt vilja säga att jag är så himla nöjd, köket är i vitt, marmor och mässing med vissa touchar av blått. Det är verkligen så drömmigt vackert. 

Detta inlägg var postad i