Wikipetter

En bra bilrekond i Höör

Nu kommer jag skriva ett ganska långt inlägg om ett företag som jag mer än gärna vill rekommendera till andra. Som ni redan vet vid det här laget skriver jag om bilrekond och tvätt i den här bloggen, men också övriga saker som handlar om bilar. Sist jag var på rekond i Höör, var jag på Stigs Bil & Bud som är en bilverkstad som erbjuder tjänster som bilvård och rekond i Perstorp, Klippan och Höör med omnejd. Bilverkstaden har varit öppen i många år och har erfarna medarbetare med god erfarenhet av att utföra bilvård och rekond på alla olika sorters fordon, bilar av alla olika modeller och märken.
Jag har hört talas om deras bilverkstad innan, och därför var det inte mycket att fundera över när jag valde att anlita just dem. Min bil har behövt en större rekond i några år nu egentligen, med en ordentlig städning, rengöring och lackförsegling. 

För att berätta lite mer om själva företaget vill jag säga att Stigs Bil & Bud har ett stort kundfokus och deras målsättning är alltid att anpassa sig efter sina kunder så gott som möjligt, för att de ska bli nöjda med resultatet och återkomma ifall att de behöver hjälp med rekond eller någon annan form av bilvård igen.

Detta inlägg var postad i