Wikipetter

En naprapat i Tumba

Det här är en Stockholmsblogg som tar upp lite allt möjligt som rör vad som händer i och runt Stockholm. Ibland har vi temadagar, där vi pratar om något särskilt och till exempel rekommenderar vissa saker och så vidare. Just denna vecka har vi tema hälsa och hälsovård, vilket är ett brett sådant och kan innefatta många olika saker. Idag tänker jag prata om naprapati, och en naprapat i synnerhet – Ellinor Sundberg

Behöver du hjälp av en naprapat i Tumba för att knäcka ut din rygg och för minskad stelhet? Ellinor Sundberg är utbildad naprapat och jobbar på en mottagning i Tumba med personer i olika åldrar med olika behov. Kanske har du knutar och spänningar i rygg och nacke eller kronisk ryggvärk som du önskar minska? Hennes jobb som naprapat är att hjälpa dig till smärtlindring och avslappning.
Naprapati passar de flesta, i olika ålder, men hör av dig till din naprapat för att veta mer om behandlingen kommer att passa just dig eller inte. 

Vill du veta mer om naprapati eller de behandlingar Ellinor Sundberg erbjuder får du gärna ringa eller skicka ett mejl så gör hon mitt bästa för att ge dig snabba svar på dina frågor.

Detta inlägg var postad i