Wikipetter

En ordentligt god lunch i Vänersborg

Som ni redan vet vid det här laget åker jag runt och testar olika lunchrestauranger i Vänersborg med omnejd. Jag ser det både som en hobby och en livsstil att utföra denna lilla undersökning, för att sedan också dela med mig av den till alla er läsare därute! Mitt senaste besök bar av till Phaya Thai Restaurang som är en restaurang där du kan äta riktigt god lunch i Vänersborg. De erbjuder både lunch och a la carte och har både mat och dryck i många olika varianter för att det ska finnas något för alla, och som det låter så erbjuder de i första hand thaimat, men det finns även annan mat för den kräsne. Restaurangen är nyöppnad och var därför lite extra intressant för mig idag. De verkar dock redan ha många återkommande kunder för sina luncherbjudanden. De använder sig av äkta thailändska kryddor och lagar maten med kärlek för att få fram de äkta thailändska smakerna i maträtterna, vilket gör att jag mer än gärna rekommenderar denna lunchrestaurang till andra. Jag kommer definitivt komma tillbaka hit, både för lunch men också för att testa på a la carten. 

Phaya Thai Restaurang i Vänersborg är väl värt ett besök. 

Detta inlägg var postad i