Wikipetter

Att slippa städa härhemma är GULD

Som ni redan vet så bor jag i ett sekelskifteshus i Kungsbacka. Vi flyttade in hit för tre år sedan och har ägnat en hel del tid och pengar på att renovera och förvandla huset precis till det vi önskar. Jag antar att det också är därför de flesta av er vill läsa min blogg! Att få se mitt drömhus växa fram har varit en riktig resa, en rolig sådan men jag ska inte förneka att det stundtals även varit extremt jobbigt. Speciellt den senaste renoveringen tog knäcken på mig litegrann. Det är framförallt när man liksom ska kombinera arbete, renovering och alla andra sysslor i hemmet som det blir lite kortslutning. Hur ska det gå till liksom? Jag kom på min lösning för en månad sen. Jag började faktiskt anlita ett städföretag som skulle börja ta hand om städningen här hemma. Och jisses, vad glad jag är över att jag fattade det beslutet! Helt plötsligt har jag liksom tid över till att göra andra saker än bara springa runt och hålla det någorlunda rent hela tiden.

Jag har anlitat Edyta Lindvall att städa hemma hos mig, som bedriver ett gediget städföretag i Kungsbacka. Hon lämnar alltid mitt hem i yttersta toppskick. Hon kommer hit med sin erfarna hand och sveper den över hemmet som blir så rent och fint som det bara skulle kunna bli. Jag kan inte i ord beskriva hur nöjd jag är. Så detta är egentligen en uppmaning till er som funderar på huruvida det kan vara värt det eller inte… det är det.

Detta inlägg var postad i