Wikipetter

Äntligen dags för renovering i Norrköping

Hej på er alla som läser. Jag har precis kommit hem från jobbet (jag jobbar ju inne i Norrköping, som de flesta av er vet) och just nu är jag egentligen helt slut. Har precis slängt mig på soffan för att kunna uppdatera här med ett inlägg, men ska sen försöka fejka lite energi och komma igång och röja. Jag vet inte om jag har sagt det till er, men vi ska ju påbörja en renovering här i veckan. Det kommer hit ett byggföretag från Norrköping som heter Tankereds Byggservice, och det är inte första gången jag anlitar mig av dem heller. När vi byggde en altan förra våren så var det de som utförde jobbet, och ni alla vet ju hur nöjda vi har varit med den! Därför var det inte särskilt svårt att bestämma sig för att även denna gång skulle Tankereds ”få den äran” att renovera vår hall och vårt vardagsrum. Vi har ju sedan ett tag tillbaka känt att behovet varit starkt av en renovering, men vi har inte kommit till skott. Det var faktiskt en släkting till mig som för ett tag sedan kläckte ur sig hur dåligt skick just hall och vardagsrum är i, och då kände jag ”Nej nu jävlar!” och så började jag planera. Hade vi varit händiga människor hade vi gjort det själva, men det är vi ju inte. Tyvärr. Men vi har höga förhoppningar om det byggföretag som vi anlitar och vi har dessutom förtroende för dem också. 

Jag får helt enkelt återkomma inom några dagar och berätta om hur renoveringen fortskrider, och sedan lägga upp en massa bilder givetvis!

Detta inlägg var postad i