Wikipetter

I Uppsala finns det oroffs

Som de flesta av er redan vet har jag tre döttrar i åldrarna 4, 6 och 8. De är i den ålder där man leker som allra mest, antar jag och visst kan det vara jobbigt ibland när det springs hit och dit, men för det mesta är jag bara lycklig över att de har så roligt med varandra. Det gör att jag känner mig väldigt lyckligt lottad i livet. Mina barn är mitt allt, och då kanske det inte är så konstigt att jag vill ge dem allt de vill ha… och att de ska ha så roligt som möjligt. Det måste på något sätt vara mitt livs mening nu, att de ska ha det bästa livet man kan tänka sig. Mer konkret innebär detta att de ska få en lekstuga, och inte en sådan man beställer som kommer färdig… Nej, jag tänkte mig faktiskt att lekstugan skulle bli en replik av vårt eget hus. Rolig idé, va? För att detta ska kunna genomföras behövs ju en byggfirma här i Uppsala som är särskilt duktig på snickerier och inte bara grovarbeten. Genom en vän fann jag Ramunas Jerumbauskas, en snickare med enormt stor kompetens inom de områden jag eftersökte. Arbetet ska komma igång i början av nästa vecka någon gång; ritningarna är klara och både jag och barnen är extremt förväntansfulla! Jag tror att det kan bli hur bra som helst. Det viktigaste blir att se hur barnens ögon tindrar när de leker i lekstugan för första gången. Deras allra egna. 

Detta inlägg var postad i