Wikipetter

Äntligen hittat en kunnig plåtslagare

Nu är äntligen vårt tak fixat. Som ni vet sedan tidigare försökte jag laga mitt tak själv och det gick inte så bra, då det regnade in även efter jag försökte fixa taket. Men det som jag var mest missnöjd över är att när jag sedan ringde till en plåtslagare som skulle komma och fixa det efter mitt misstag så gjorde även han fel och det fortsatte att regna in. Men nu äntligen har jag fått hjälp av en kunnig plåtslagare i Ystad som kunde lösa mina problem med taket och de jag fick hjälp av nu var Jörgen Mogwall Byggnadsplåtslageri AB som kunde komma till mig samma dag som jag ringde till dem och de kunde komma till mig så snabbt eftersom de hade den plåten som behövdes för att laga mitt tak efter den förra plåtslagarens misstag. Nu behöver jag inte känna en oro över att det kommer regna in igen och nu vet jag att taket kommer fylla den funktion som den är till för. Men nu, när jag skriver detta, är klockan väldigt mycket och jag måste lägga mig eftersom jag har haft en väldigt lång dag idag. Så vi hörs igen imorgon efter jag har slutat jobbet och så har jag tänkt att jag ska fota bilder på det nya taket så får ni se dessa imorgon.

Detta inlägg var postad i