Wikipetter

Mina naglar blev så fina

Nu har jag varit på en skönhetssalong i Varberg som har tagit hand om mina naglar. Jag var där med min kompis då Salong Bonaberg har ett erbjudande just nu och det är Kom två betala för en, nytt sett gelenaglar så vi åkte dit och så behövde vi bara betala för en utav oss. Vilket man aldrig säger nej till, och speciellt inte när man vet att man kommer bli nöjd med resultatet. Jag har varit där tidigare och fixat mina naglar i Varberg och när deras kompetenta personal gör naglarna vet man om att de kommer se snygga ut samt att de kommer hålla länge. Vilket jag anser är ett stort problem hos andra nagelsalonger, att när de sätter på lösnaglar så brukar de lossna inom ett par dagar och då måste man gå tillbaka och säga till, så gör de om det, men då lossnar de igen efter ett par dagar och det är inget som jag tycker man ska behöva göra. Utan när man betalar för att de ska fixa ens naglar så ska de hålla, för annars kan man lika gärna fixa sina naglar själv hemma och köpa ett par lösnaglar på någon matbutik. Men nu har jag inte det problemet längre när jag hittat till Salong Bonaberg för nu vet jag att de kommer hålla länge och att naglarna håller en hög kvalité.

Detta inlägg var postad i