Wikipetter

Bilvård i Karlshamn

Nu har jag precis varit och lämnat in min bil hos Kabri Fordonsteknik för att de ska ta hand om min bil på grund av att den har börjat krångla väldigt mycket. När jag ska starta bilen så kommer den inte alltid igång och ibland sätts inte ens bilen igång, alltså att den inte ens börjar lysa. Så nu hoppas jag att de kommer kunna lösa det. Förmodligen kommer de kunna lösa det snabbt och enkelt som de brukar göra när jag behöver deras hjälp. Jag vet inte hur många gånger de har hjälpt mig med min bil eftersom jag väldigt ofta kör in i min mur som jag har precis utanför mitt garage och jag är otroligt dålig på att backa, så det har blivit många repor på bilen. Men nu är det ju inte lacken som ska fixas utan nu är det någonting med motorn eller något, så jag hoppas de kan lösa detta problem lika snabbt och enkelt som de brukar fixa mina andra problem. De erbjuder ett flertal olika tjänster inom bilvård i Karlshamn. Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen har jag tänkt och sätta på en bra podcast som jag kan somna till.

Detta inlägg var postad i