Wikipetter

Tony Båtelssons Alltjänst fixade stopp i avloppet

Hej på er igen alla mina fina läsare. Nu var det ett tag sedan jag skrev till er här på bloggen så nu var det dags igen. Det var många av er som lämnade flera kommentarer på mitt inlägg där jag berättade om den hjälp som jag hade anlitat av Tony Båtelssons Alltjänst. Det var när jag behövde hyra en spolbil i Visby. Det känns verkligen bra att kunna dela med sig till er om vad det här företaget har för möjligheter till att ställa upp med. Deras tjänster är ju sådana att de inte gå att finna hos vilket företag som helst. Dessutom så befinner vi ju oss här på Gotland. Det innebär att det inte blir så enkelt att anlita ett företag på fastlandet om behov av dessa tjänster uppstår. Jag är väldigt imponerad av det här företaget och jag förstod av era kommentarer att döma att det är många av er som överväger att kontakta Tony Båtelssons Alltjänst. Det som är så bra med det här företaget är ju att det är ett företag som kan ställa upp med så många olika tjänster. Vi är många som verkligen kan ha nytta av de tjänster som de erbjuder, antingen med en spolbil på Visby eller på övriga Gotland eller med någonting annat. 

 

Till exempel så har jag nu fått eminent hjälp med att spola mitt avlopp. Det var verkligen på tiden och det är mycket viktigt att man inte glömmer av att göra sådana här åtgärder med sitt avlopp med jämna mellanrum. En granne till mig fick totalstopp i sitt avlopp och det var verkligen ingen rolig syn ska jag säga er. Är det så att ni behöver hjälp med att spola även ert avlopp då rekommenderar jag er att låta Tony Båtelssons Alltjänst göra även det jobbet åt er.  

Detta inlägg var postad i