Wikipetter

En duktig samtalsterapeut

Välkomna hit in till mig på min blogg så här strax efter lunch. Jag hoppas nu att ni fått något gott att äta. Det är viktigare än vad man tror att inte slarva med maten. Särskilt viktigt har det blivit för mig att ha rutiner nu, särskilt med tanke på att jag det senaste mått rätt så dåligt psykiskt. Nu har det börjat vända, tack och lov, mycket tack vare den samtalsterapi i Uddevalla som jag har fått. När jag insåg att jag behövde professionell hjälp beställde jag tid till Anna-Theresé Hernqvist som denne samtalsterapeut i Uddevalla heter. Jag hade kollat runt lite för att försöka ta reda på vem som skulle ha kompetensen till att hjälpa just mig, när jag fick ett tips på att gå till just det här stället. Det var en av mina väninnor som gav mig rådet att gå dit, jag är min väninna evigt tacksam! 

 

Jag hade gått igenom en tuff period i livet. Jag ville inte belasta anhöriga eller vänner med mina problem och därigenom kunna uppfattas som en energitjuv. Det är mycket bättre, sanna mina ord, att söka professionell hjälp som jag ju också gjorde. Det som gör Anna-Theresé Hernqvist särskilt lämpad till att bedriva samtalsterapi i Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg det är hennes utbildning som vilar på forskning och vetenskaplig grund. Vem som helst skulle kunna kalla sig samtalsterapeut men långt ifrån alla har den rätta kompetensen. Det har Anna-Theresé Hernqvist, för övrigt bär företaget samma namn. Hon kan verkligen göra en skillnad i ens liv och genom samtalsterapi få en att må bättre. Jag har nu fått flera “verktyg” att ta till i det vardagliga livet. Man kan kalla detta för små övningar, allt för att hitta en väg till att må bättre var dag som går. 

Detta inlägg var postad i