Wikipetter

Ridlektioner i Nödinge

Det är verkligen superroligt att ni kommer in till bloggen även idag och jag blir så otroligt glad för jag har förstått att jag har väldigt många följare som intresserar sig för vad som är på gång i mitt lilla liv. Nu ska jag börja med att tacka er för alla intressanta kommentarer. Jag läser dom med intresse, mina finaste vänner och ni ger mig styrka och hopp även trista vinterdagar. Det är så här förstår ni, att jag har börjat med ridlektioner i Nödinge! Corneliusson häst är namnet på det ställe dit jag beger mig en gång i veckan för att få lära mig att tygla hästarna, sitta upp på hästryggen och sedan ta ett par varv i manegen. Detta är ju sååå kul, det här borde ni verkligen få uppleva också. Kanske det är intressant även för er mina bästaste läsare som vill ha ridlektioner i Nödinge eller i trakterna däromkring som till exempel Kungälv eller Partille? Då rekommenderar jag er verkligen att göra som jag, att börja med ridlektioner på Corneliusons häst.  

 

Nu förstår jag mycket väl att många av er förstås inte är några nybörjare när det gäller det här med hästar och ridning. Oavsett vilken nivå som just du befinner dig på, så kan du komma till Corneliussons häst. Här finns allt ifrån nybörjarkurser till avancerade ridlektioner. Jag mår väldigt fint av det här, både psykiskt och fysiskt. Det är välgörande att få vara tillsammans med dessa hästar och få klappa dessa vackra och kloka djur över manen. Om du nu vill lära dig mer om hur det går till att ta ridlektioner på Corneliussons häst så tycker jag att du ska höra av dig dit. Tack för att ni kom in här och läste, tack för idag! 

Detta inlägg var postad i