Wikipetter

Naglar med ”klös” i

God morgon och välkomna in till bloggen idag också, och jag hoppas att ni ska tycka om det inlägg som jag skriver till er idag. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som många tjejer och kvinnor skulle kunna ha glädje av, och på grund av att jag tycker att det är så bra så måste jag få dela med mig om detta till er, kära läsare. Företaget som jag pratar om heter NailsByAlrenius och kan hjälpa till med att fixa riktigt snygga naglar, nagelförlängning, för oss i Solna, Kungsholmen och i Vasastan. Just det här med snygga naglar, det har verkligen blivit “min grej”. Supersnygga naglar har jag fått, och det finns så många snygga färger och dekorationer att välja på, allt efter stil eller personlighet. 

 

Jag har nog nämnt det förut. Skönhet i allmänhet och naglar i synnerhet är sådant som är viktigt för mig. Nu när denna salong finns, ville jag berätta för er om hur nöjd jag blivit efter att ha varit där, för det här är ett företag där du som liksom jag, önskar riktigt vackra naglar, kan få detta med olika metoder. De som jobbar på NailsByAlrenius är välutbildade och använder endast säkra metoder och produkter. De är noggranna, perfektionister, vilket jag som kund uppskattar. Det är prisvärt, detta är något som de flesta skulle ha råd med. Jag hittade det här stället via Instagram. Du som är intresserad kan också kika in på Instagram, men jag rekommenderar dig också, att gå in på deras hemsida. Där kan du också boka tid direkt. Vill du hellre ringa och boka tid går det givetvis lika bra. Den här salongen har varit till nytta för mig, och det kan den bli också för dig. Ha en fortsatt fin dag, hoppas vi syns i bloggen snart igen! 

Detta inlägg var postad i