Wikipetter

Fantastisk mat

God morgon på er och välkomna in till min blogg som jag hoppas ni ska tycka om. Idag tänker jag berätta för om vilket toppenställe jag och mina jobbarkompisar gick till häromkvällen när vi skulle käka pizza. Vi var rätt så många som skulle äta så här behövde vi en restaurang som förutom att de givetvis skulle servera utsökt mat, också kunde ta emot många. Restaurangen som jag pratar om heter Adanas Kolgrill och ligger i Härnösand. Vi beställde pizzor och alla sa samma sak – de smakade fantastiskt! Det var första gången som jag var här, men definitivt inte den sista! 

Jag blev väldigt imponerad av det breda utbud av mat och dryck som finns på menyn. Det var lite svårt att bestämma vilken pizza jag skulle välja, det fanns ju så många att välja mellan. När beställningarna väl var gjorda och maten kom in på borden blev det en smakupplevelse för alla närvarande. Aldrig har jag ätit en så god kebabpizza, som jag åt här! Inte så konstigt egentligen, råvarorna som används är bara av bästa kvalitet.  

Det här är en restaurang för oss i Härnösand som vill äta och dricka och må gott. Det finns flera olika slags maträtter att välja på, inte enbart pizza. Vad sägs om grillat, sallader eller Kebab. Även goda drinkar kan beställas före maten, om man vill. Till maten finns både alkoholhaltiga, och alkoholfria drycker att välja på. Det här är ett ställe som passar både för den som vill äta lunch, eller för dem som vill gå ut och äta på kvällen. De som jobbar här har varit inom restaurangbranschen i många år. Service och bemötande var suveränt. Adanas Kolgrill är väl värt ett besök! 

 

Detta inlägg var postad i