Wikipetter

Fixis, företaget som erbjuder hushållsnära tjänster i Sunne

Hej på er alla mina fina läsare och välkommen till mig och min blogg. Jag hoppas att ni haft en riktigt fin helg? Det har jag haft och det var så roligt att få komma hem till ett välstädat hem efter jobbet i fredags, det är om det här jag måste få tala med er läsare om! Jag vill så gärna att ni också ska kunna få hjälp med hushållsnära tjänster i Sunne. Jag vill verkligen slå ett slag för den här verksamheten som heter Fixis. Det som gör den här verksamheten så speciell det är de anställda. Fixis är en ekonomisk förening vars verksamhet ger möjligheter både för människor att få komma i jobb och då i en verksamhet där de gör nytta, och för människor som jag, att få hjälp med hushållsnära tjänster i Sunne till en mycket låg kostnad. Det är det här man brukar kalla för en win-win situation. Alla människor har olika slags styrkor och är bra på olika saker. Det är därför Fixis kan hjälpa till inom så många olika områden inom just det här med hushållsnära tjänster i Sunne med omnejd. Det finns trädgårdstjänster, det går att få hjälp med att tvätta och stryka och en hel del annat det går att få hjälp med. Vill ni veta mera, kontakta Fixis! 

 

Jag har riktigt gått omkring och myst här i mitt välstädade hem under helgen som varit och det var så skönt att jag inte behövde ägna den här helgen till att städa. Jag skulle tycka det var så spännande om ni läsare som nu väljer att kontakta Fixis, i ett senare skede ville berätta för mig om vad ni tyckte om den här hjälpen. Tack så mycket för att ni kom in till min blogg idag också! 

Detta inlägg var postad i