Wikipetter

Seppos massage har gjort underverk med min onda rygg

Det är så härligt med denna massage i Haninge som jag sedan en lång tid tillbaks får på ett företag som heter Seppos massage. På det här företaget erbjuder de massage i Haninge, men det är också ett passande företag för alla er som söker efter massage i till exempel Solna, Lidingö eller i Sollentuna. Det som är särskilt bra med att gå till Seppos massage det är för att han använder en alldeles särskild men väl beprövad metod som passar väldigt bra för den som lider av olika skador i rörelseapparaten. Seppo har över 20 års erfarenheter av att behandla även rätt så komplicerade tillstånd med god effekt. Själv kan jag inte säga annat utan att jag är helt fantastiskt nöjd med den hjälp som jag har fått av denna massage i Haninge. Tack vare den goda hjälp som jag har fått så har jag kunnat gå upp och jobba på heltid. Det var till och med tal om att jag behövde opereras men det var innan jag kom i kontakt med Seppos massage. Så det har verkligen inneburit en riktigt stor skillnad i mitt liv sedan jag började på den här massagen i Haninge och det vore ju rena förräderiet att inte tala med er om det här. För om jag inte säger något till er om denna massage i Haninge med omnejd som man kan få hjälp med på Seppos massage, ja då riskerar ju en och annan av er att aldrig hitta hit och därmed gå miste om denna utmärkta hjälp som kanske skulle kunna innebära en stor skillnad i ert liv också! Jag har en helt utsliten disk längst ner i ländryggen, den är “helt reducerad” säger min läkare. Ändå har jag inte längre några symtom, så som ni säkert förstår är jag oerhört tacksam till Seppos massage! Hit borde alla ni som lider av någon skada gå, men givetvis även om ni endast är ute efter en härlig avslappnande stund. 

Detta inlägg var postad i