Wikipetter

Dags att byta däck

God morgon alla mina läsare och välkommen in till bloggen. Här i Ystad är det vinter och runt noll grader. Olika är de ämnen som jag tar upp här i bloggen och idag har turen kommit till det här med bilar och däck. Jag åkte till en bra bilverkstad och bytte till vinterdäck för bara någon vecka sedan. Hit har jag åkt regelbundet de senaste åren inte bara för att byta däck, utan också när jag har behövt serva bilen eller fått hjälp med mindre reparationer. Här på Lasses Däck och Service Lövestad har jag alltid fått bra hjälp och dessutom till en rimlig kostnad. De som jobbar där är alla kunniga och med långa erfarenheter ifrån det mesta som rör bilvård och däck. Jag har en bil som är säker att köra, och dessutom i fint skick. Jag är glad över att jag har “mitt” ställe som ser till att detta är möjligt. Det här är en firma som passar oss i Ystad, Tomelilla eller Sjöbo 

 

Det kan vara svårt att välja mellan alla firmor som finns i denna bransch men eftersom jag varit kund hos Lasses Däck och Service i flera år och alltid blivit bra bemött, och fått bra hjälp med bilen så tycker jag att detta företag är värt att nämnas här i bloggen. Detta ställe kan jag verkligen rekommendera till er andra bilägare. Tjänsterna som erbjuds här är ju sådant som man alltid kommer att behöva använda sig av. Varför inte då låta just denna eminenta firma göra jobbet. Det var bara några tankar jag hade just nu, tack för att ni tog er tid att läsa! Sist men inte minst – kör lugnt för nu har vintern kommit även här nere i Skåne! 

 

Detta inlägg var postad i