Wikipetter

Bra städhjälp hemma hos mig

God kväll på er alla läsare och riktigt trevligt tycker jag, att du tar dig tid att läsa i bloggen. Idag ska jag berätta om vilken fin hjälp jag har fått av en städfirma. Oturligt nog trampade jag snett när jag skulle kliva av bussen för en månad sedan. Jag fick en handledsfraktur. Jag blev väldigt begränsad i vad jag kunde göra och var mest hemma i lägenheten här i Kungsbacka, med en värkande hand. Kontakt med vänner och bekanta skedde mest via sociala medier. Städningen var besvärlig ända tills jag bestämde mig för att anlita  städfirman Hink & Kvast. De kom hem till mig och städade så fint. Jag är riktigt imponerad av hur snabbt och effektivt de städade, och lämnade efter sig ett välstädat, väldoftande och dammfritt hem. 

  

Det finns många oseriösa inom branschen och också svart arbetskraft. Vem skulle jag välja? Absolut inte svart arbetskraft! Min granne Margareta hade anlitat Hink & Kvast flera gånger och “Maggan” lämnade goda referenser. Tack Margareta! Jag blev verkligen nöjd. Till alla er som finns i Kungsbacka, Mölndal, Kungälv och i Torslanda och som behöver ha hjälp av en bra och pålitlig städfirma, säger jag bara, anlita Hink & Kvast! 

 

De arbetar miljövänligt med bra och miljövänliga produkter. Både privatpersoner och företag kan få hjälp med olika typer av städservice. Förutom städtjänster erbjuder de också trädgårdstjänster, några exempel bland många: beskärning av buskar och träd, häckklippning, gräsklippning, ogräsrensning, m. m.   

 

Nu är gipset sedan någon vecka borttaget och snart klarar jag att städa själv. Hink & kvast passar oavsett om man behöver tillfällig hjälp, eller vill ha mer regelbunden städning utförd. Det var allt för idag, ha det gott önskar jag er alla. 

 

Detta inlägg var postad i