Wikipetter

Yoga för alla i Björklinge & Uppsala

God kväll på er alla underbara människor som kommer in till bloggen även idag. Jag blir oerhört glad över när ni läsare ger mig positiv feedback genom att kommentera de inlägg som jag brukar skriva. Det är inte bara roligt att blogga, det finns ofta ett budskap i det som jag skriver och jag märker verkligen att ni som läser brukar ta till er av det som jag berättar. Nu ska jag berätta för er som är intresserade om hur jag har utvecklat min andliga sida genom att ha börjat med yoga i Uppsala. L8: s Yoga och Yogamassage heter det här stället som jag har börjat på. Det var en arbetskamrat till mig som frågade om jag inte ville följa med till L8.s Yoga och Yogamassage i Uppsala, och nyfiken som jag är så tänkte jag att varför inte. Nu är det andra terminen som jag går där för jag började i augusti, och jag är nybörjare, nästan i alla fall. Men oavsett om den som vill börja med yoga i Uppsala på L8: s Yoga och Yogamassage är nybörjare eller är en mer erfaren yogautövare, så finns där plats för alla oavsett tidigare kunskaper. 

Jag har fått ett helt annat inre lugn sedan jag började med denna yoga och på grund av att detta är riktigt, riktigt bra så vill jag verkligen rekommendera även er, mina kära läsare, att fråga er om inte detta kunde vara något även för er? Jag har fått lära mig en del om våra andliga principer och en av dessa är det här som kallas “öppenhet”. Jag har varit öppen inför det som jag inte visste så mycket om, nämligen yoga, och vågat ta in det här i mitt liv, och det har jag verkligen inte ångrat! Tack för idag, snart skriver jag till er igen! 

 

Detta inlägg var postad i