Wikipetter

Viktminskning med hjälp av rådgivning

Jag sitter ute på verandan och trots att klockan är 23, så skiner solen här uppe i Kiruna. Jo, det är ju midnattsol ute och livet känns fint på mer än ett sätt. Jag är en nattuggla och nu ska jag skriva några rader till er, mina läsare, om ett företag här i Kiruna som har hjälpt mig till ett sundare liv. Företaget heter Hälsokraft och detta ställe kom jag i kontakt med i och med att min läkare hade föreslagit en operation mot min övervikt. Kakor, bullar, godis, läsk, pizza, “you name it”, allt var sådant som jag tidigare tröståt. Maten var min drog. Jag tänkte som så, att nog borde jag kunna göra något åt min situation utan att behöva ta till så drastiska åtgärder som en operation. 

 

Jag fick komma till Hälsokraft och här så fick jag lära mig mer om kost. Jag fick professionell rådgivning och så fick jag en slags matsedel att följa. Jag började också inse, att maten fyllde flera behov, mer än att stilla hungern, hos mig. Jag var som en alkoholist, fast i stället för alkohol så var det mat. Rådgivningen som jag har fått har hjälpt mig att ta tag i mitt liv. Nu är jag 20 kg lättare och någon operation kommer inte bli aktuell. Tack vare den fina hjälp som jag har fått här på Hälsokraft, vill jag rekommendera också er att komma hit. Nu kanske ditt problem inte är vikten, men var lugn, här finns också sådant som hudvård, vitaminer och mineraler eller hälsoskor. Nog ska du väl finna något som passar dig? Sov gott önskar jag nu till alla er läsare och på återseende i bloggen. 

 

Detta inlägg var postad i