Wikipetter

Vi har flyttat till hus

Nu är jag tillbaka igen efter ett längre blogguppehåll. Det har hänt en hel del sen senast jag skrev, det kan jag lova. Det känns liksom konstigt att ens sitta här igen. Jag trodde inte att det skulle hända. Men, nu sitter jag här trots allt! Och på något sätt känns det ändå bra. Har saknat att skriva. Nå, vad pågår i mitt liv nu för tiden då. Den största nyheten är att vi har flyttat! Jag har alltid bott i lägenhet och har alltid trivts väldigt bra med det, men det senaste året har en annan idé vuxit inom mig. Att bo i hus. Min partner har pratat om det i flera år, men det är lättare sagt än gjort att hitta ett hus här i Varberg som inte är helt makalöst dyrt. Men, på något sätt så har vi lyckats hitta ett. Det ligger lite utanför, har inte direkt havsutsikt men man kan se en smal strimma av det och det är inte långt att gå, och det är det viktigaste för mig. Jag trivs så fantastiskt bra här, kan inte ens beskriva känslan. Det är en ny form av frihet jag upplever. Det kanske hjälper till att jag dessutom anlitat kanske den bästa städfirman i HallandCedra Städ. Det kom med beslutet att flytta till huset, att jag ville ha städhjälp. Jag sköter det mesta själv, men de kommer och storstädar en gång i månaden vilket är en perfekt lösning. De är jätteduktiga på sitt jobb och skulle inte vilja byta över huvud taget!

Detta inlägg var postad i