Wikipetter

Västernorrlands Måleri & Service

God morgon på er alla mina läsare och hoppas att ni alla haft en riktigt fin och skön helg. Så här på måndagsmorgonen startar jag med att skriva veckans allra första inlägg som ska handla om ett måleri i Sundsvall som heter Västernorrlands Måleri & Service och som har hjälpt mig att måla fasaden och tapetserat allrummet i min sommarstuga. Den hjälpen som jag har fått av det här företaget har varit mycket bra och till stor nytta för mig. Detta är ett företag som förtjänar några rader här i min blogg. Jag tror nog att det finns många runtomkring här i Västernorrland som skulle kunna ha användning av dessa tjänster inom målning och tapetsering. Jag vet att det finns många företag inom just den här branschen och just därför kan det vara bra att berätta om de företag som verkligen levererar goda resultat. Då blir det ju lite enklare att välja rätt ifrån början. 

 

Västernorrlands Måleri & Service är ett måleri i Sundsvall men de tar också uppdrag i Timrå eller däromkring. Jag kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med den hjälp som jag har fått för även om jag är rätt så duktig och möjligtvis hade klarat av att måla och tapetsera själv, så är nu jobbet här hemma utfört fackmannamässigt och för de utbildade och erfarna målarna som kom hit gick det snabbt från start till slut. Jag hade behövt betydligt längre tid på mig och resultatet hade inte blivit så perfekt som nu när Västernorrlands Måleri & Service kom hit. Jag tycker att det var värt pengarna, det var faktiskt inte alls särskilt dyrt vilket får mig att konstatera att fler personer borde anlita sig av dessa tjänster, dels för att det inte kostar så mycket och dels för att resultatet blir perfekt. Det här är ett måleri som får mina varmaste rekommendationer.  

 

Detta inlägg var postad i