Wikipetter

Vardagslyx i nytt badrum

Hej alla läsare! Eftersom jag ändå inte kunde sova steg jag upp riktigt tidigt idag. Jag har nyligen flyttat in i ett hus i Karlstad och det finns mycket som jag har lust att fixa med här hemma. Just nu sitter jag med en kopp kaffe i köket och skriver några rader till er, bästa läsare, om vad som är på gång här hemma. Jag vet att många av er också är nyblivna husägare. Tack för allt ni delar med er av på era bloggar! Karlstad Måleri & Kakel är ett företag som är experter på badrumsrenovering. Nu ska jag berätta om hur det gick till när de hjälpte mig att renovera badrummet här hemma i nyinköpta villan. Jag tackar grannarna Marita och Peter som rekommenderade mig att anlita just Karlstad Måleri & Kakel. Tack! Badrummet blev precis så bra som jag önskade. 

 

Jag började med att ringa och berättade vad jag ville få gjort. Deras duktiga och erfarna hantverkare kom hit och gjorde en första inspektion. Därefter gav de mig lite olika alternativ på hur renoveringen bäst skulle kunna genomföras. På plats i butiken fick jag välja mellan olika material, det vill säga kakel och klinkers, titta på olika kranar m. m, och när jag hade bestämt mig för vad jag ville ha, tog renoveringen vid. Det är mycket som kan gå fel om en badrumsrenovering inte utförs med största skicklighet och fackmannamässigt. Allt är gjort utifrån gällande regler och praxis och mitt försäkringsbolag är också nöjda! Jag kommer anlita denna firma fler gånger för det finns mer saker jag önskar få gjort. 

 

Karlstad Måleri & Kakel kan hjälpa till med badrumsrenovering och dylikt. Behöver du sådan hjälp och bor i Karlstad eller i närheten rekommenderar jag dig att höra av dig dit. Tack för att ni tog er tid att läsa! 

Detta inlägg var postad i