Wikipetter

Uppsalas bästa massage

Hej! Vad kul att ni är här igen! Hoppas att ni har det bra och har haft en underbar dag. Jag tänkte skriva och berätta om vilken massör jag går till. Jag har sedan en lång tid tillbaka gått till en massör som heter Yvonnes Hälsorum, som ägs och drivs av massör Yvonne Bengtsson.

Jag tycker att alla som är ute efter en bra massör i Uppsala eller Stockholm absolut ska göra ett besök hos Yvonne! Ni kommer garanterat inte ångra er. Jag började gå hos henne när jag kände att jag blev alldeles för utsliten av jobbet. Min kropp sa liksom stopp och jag blev så fruktansvärt stel i hela kroppen. Detta ledde till att jag fick rätt så mycket krampanfall samt att jag aldrig kunde riktigt slappna av. Kände att jag behövde göra något åt detta för att kunna orka med mer, och fick då tips om Yvonnes Hälsorum.

Yvonne är jätteduktig och väldigt mån om sina patienter. Gör ett besök hos henne om ni har haft samma problem eller liknande som jag, kan lova er att ni kommer må så himla mycket bättre! Jag har blivit mycket piggare och friskare efter jag började gå på massage här. Rekommenderar det till er också! Prova åtminstone! Ni kommer inte ångra er.

Hoppas ni för övrigt mår kanon. Vi hörs senare!

Detta inlägg var postad i