Wikipetter

Trollhättans egen bildoktor

Hej på er alla läsare och välkomna in till bloggen och till det inlägg som jag ska skriva idag. Jag har anlitat en bilverkstad flera gånger när det gäller bilservice och bilreparationer, och då detta företag kan erbjuda riktigt bra tjänster även för din bil, så vill jag nu berätta om det här för er, bästa läsare. Företaget som jag pratar om heter Isaksen Bil & Diesel efterträdare, och för er som inte har hört talas om denna firma i Trollhättan förut så ska jag berätta att det här är en bilverkstad som ni kan gå till om din bil behöver service eller något annat som rör din bil. De som jobbar här har alla jobbat i branschen i många år och kan hjälpa till med de allra flesta typer av service eller reparationer till bilen, oavsett vilken bil eller modell det är. Det är tryggt att lämna in bilen här för jag vet att jag får tillbaks en bil i toppskick. Inget slarv eller dålig utförd service! 

 

Det här är som sagt en bilverkstad som hjälper oss i Trollhättan, Uddevalla eller Vänersborg, med det allra mesta som man kan behöva ha hjälp med. Jag har fått olika slags service och kontroller utfört här under många år och alltid blivit lika nöjd. Det här är en firma som jag gick till för första gången för några år sedan och så har jag fortsatt att komma tillbaka. Många är vi som fått hjälp med alltifrån att laga rostskador, till att byta olja eller med att ordna till det som anmärkts på vid besiktningen. Små eller stora uppdrag har ingen betydelse, Isaksen Bil & Diesel efterträdare försöker hjälper alla. Det är inte lätt att välja bilverkstad för det finns så många olika att välja på. Men, om du väljer du denna firma så kommer din bil att bli väl omhändertagen. 

Detta inlägg var postad i