Wikipetter

Tips på en bra städfirma i Staffanstorp

Hej på er alla läsare och vad kul att ni kikar in här i min blogg. Jag har haft mycket att göra senaste tiden med flytten. Detta med städ är ett kapitel för sig! Det kändes nästan som ett omöjligt projekt att flytta från villa till lägenhet. Jag hade ju ändå bott i huset här i Staffanstorp i över 20 år, nu skulle det packas och tömmas och mycket behövde slängas för allt skulle inte få plats i nya lägenheten. Jag låg sömnlös flera nätter och undrade hur jag skulle orka med det hela. Det kändes som en omöjlig situation, ända tills jag tog kontakt med Vikhems-städfirma

  

Jag har haft ett bra liv i villan i Staffanstorp. Många fina minnen men livet innebär förändringar. En dag var barnen vuxna och flyttade hemifrån. Jag insåg att jag inte längre orkade med att sköta hus och trädgård. Det passade inte längre mina behov, det var för stort och det kostade för mycket pengar. Jag började leta efter lägenhet, och en dag hittade jag en fin lägenhet i Staffanstorp som blev min. Huset var sålt och dagen för flytten närmade sig. Jag är så glad att jag ringde Vikhems-städfirma som hjälper till med det mesta inom städ, både för privatpersoner och för företag. Tack vare deras förstklassiga hjälp så blev det inte så jobbigt som jag hade trott. Det var ganska mycket hjälp jag behövde, men det var inget problem. De kom hit och gjorde det mesta jobbet åt mig. Först begärde jag en offert, så jag visste vad det skulle kosta.  

  

Behöver du en bra städfirma som kan hjälpa dig, oavsett om du behöver mycket eller lite hjälp med städ, och det är i Staffanstorp eller i Lund eller där i närheten som du behöver hjälp, rekommenderar jag dig att kontakta Vikhems-städfirma.  

Detta inlägg var postad i