Wikipetter

Tips på en bra och billig elektriker i Södertälje

Hej och hallå! Det här med elektriker och hjälp med elinstallation i Södertälje det är ett ämne som har kommit upp till ytan måste jag verkligen medge. Det här blev särskilt tydligt efter mitt senaste inlägg här i bloggen som så många av er alla trevliga och fina läsare har hört av er till mig om, där ni ville veta mer om DC El & Installation, den elektriker i Södertälje som jag har anlitat för några olika saker som behövde åtgärdas här hemma. Nu är det ju så att min mejlkorg har svämmat över av all inkommande post och tyvärr så har jag inte möjlighet att svara på alla era mejl personligen. Ni får hålla till godo med det jag skriver här, och nog tror jag att det ska ge svar på era frågor.  

 

Nu undrade ni ju mer specifikt vad denna firma skulle kunna hjälpa till med, och det ska jag säga er att det är väldigt mycket det. Själv har jag fått hjälp med en icke godkänd eldosa och några trasiga elkontakter. Nu när den här gamla eldosan har bytts ut så vet jag med säkerhet att min hemförsäkring skulle gälla om det värsta av allt mot förmodan skulle inträffa. Jag tror att det bästa är att ni läsare går in på den hemsida som DC El & Installation har och för att göra det smidigt för er så finns det en länk här i texten, klicka bara på den så kommer ni dit. Bra va? Fint att ni i Södertälje och Huddinge och andra orter runt om i Stockholmsområdet nu verkligen tänker till angående er elsäkerhet! Är det nu så att ni bestämmer er för att anlita DC El & Installation så kan ni också använda er av rutavdraget för ett prisvärt jobb. 

 

Detta inlägg var postad i