Wikipetter

Tips på en bra frisör i Motala

Verkligen kul att ni är inne här på bloggen idag igen! Jag skriver en hel del inlägg om allt möjligt som ni trogna följare redan känner till, och det här inlägget som är dagens första i ordningen ska handla om en riktigt bra frisör i Motala. Redan när jag hade klippt mig på Lazokia Beauty Zone första gången så visste jag att jag hittat rätt! Mina högre makter ska veta att jag många gånger genom åren lämnat andra frisörsalonger djupt besviken, ledsen och missnöjd efter dessa frisörbesök som dessutom kostat en hel del pengar. För så här är det mina kära läsare, att inte är det meningen när man nyss kommit hem ifrån sin frisör att man själv får fixa till frisyren eftersom frisören inte har lyckats? Det här tror jag verkligen att många av er känner igen sig i. Och så ska det verkligen inte behöva vara. Håller ni inte med mig om detta? Jag känner att det här med frisörer är ett viktigt ämne, för en frisör har vi väl alla en relation till? 

Jag är verkligen glad att jag går och klipper mig på Lazokia Beauty Zone, denna eminenta och prisvärda salong! Dessutom är det minst sagt plånboksvänligt att klippa sig på detta ställe som vänder sig till oss i Motala och Mjölby. Jag noterade när jag var där senast att det även fanns studenter bland kundkretsen. Det kan jag förstå! Som student ska pengarna räcka till mycket, smart att välja en prisvärd frisör då. Lazokia Beauty Zone är en frisör som klippt och gjort folk fina i håret i många, många år och är väletablerade och kända i trakterna kring Motala. Här tror jag inte annat än att ni också skulle bli nöjda om ni gick dit, mina fina läsare. Det går att få hjälp med annat också, till exempel laserhårborttagning. 

Detta inlägg var postad i