Wikipetter

Tillbyggnad av proffsiga snickare

Idag skiner solen här över Södertälje, efter några dagar med regn. Jag sitter ute på altanen och tänkte att jag skulle berätta om hur det gick till när jag skulle bygga till min villa för att få mer utrymme, och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag planerar att bygga om eller bygga till. Företaget som hjälpte mig att bygga till så jag fick ett större vardagsrum och ett extra sovrum heter Kostokas Bygg. När grannen strax nedanför mitt hörde talas om mitt behov av byggservice, rekommenderade han mig att ta kontakt med Kostokas Bygg. Min granne hade goda erfarenheter av denna firma, och jag måste verkligen säga att jobbet de gjort hos mig är riktigt bra! Att jag gick på min grannes rekommendation när det gällde val av firma, det var riktigt bra.  

 

Därför tycker jag att även du, som är i behov av bra och billig byggservice i Södertälje, eller i Nacka eller Huddinge, ska kontakta denna firma, för då vet du att jobbet blir riktigt utfört. Det här är ett företag som kan hjälpa till med väldigt mycket. Har du någon idé om vad det är som du vill få utfört hemma hos dig när det gäller tillbyggnader eller ombyggnader eller renoveringar, hjälper de dig genom hela processen ända fram till det färdiga resultatet. Med RUT-avdraget behöver det inte bli så dyrt. Sedan är det ju bra att begära in en offert. Där man får kostnadsförslag men utan några förpliktelser, och i lugn och ro kan fundera på om man vill få det som föreslagits utfört. Det är så roligt att ha fått mitt hus så som jag ville ha det. Perfekt att allt är fackmannamässigt utfört, och med garantier. Ha en fortsatt fin dag! 

 

Detta inlägg var postad i