Wikipetter

Tack kreativa Blomster för era fina bukettter

God morgon, god morgon på er alla underbara människor som vill läsa här i min blogg även idag. Jag älskar att få dela med mig till mer om det mesta som händer i mitt liv och när ni “följare” lämnar kommentarer och berättar för mig att mina inlägg har gjort en skillnad i era liv då blir jag överlycklig. Nu är det så att jag har flera gånger de senaste åren köpt underbara blombuketter på Kreativa Blomster. Är du ute efter en blomsterbutik i Höör, Hörby, Lund eller i Eslöv då är Kreativa Blomster rätt blomsterbutik för dig också. Föreställ er nu att ni är bortbjudna. Jag tycker så här; att det här med att ge bort en bukett blommor är något som alltid är rätt. Varför gå in i en butik och leta efter en present som man inte ens är säker på att mottagaren kommer att tycka om, när man istället kan ta med sin en vacker bukett blommor och som går att variera i det oändliga. Blommor blir väl alla glada över att få? Tänk så härligt nu på vintern att få ställa fram en vacker bukett med blommor i en vas på bordet. Det riktigt lyser ju upp i hela rummet! Det är därför som jag väljer att berätta om Kreativa Blomster för er idag alla mina finaste läsare.  

Nu tycker jag att du som är intresserad ska gå in på deras hemsida. Där kan du se vad de har att erbjuda på Kreativa Blomster och du kan också göra beställningar via hemsidan. Det finns ett mycket stort urval av buketter i allehanda prisklasser, färger och arrangemang. För egen del tycker jag det allra roligast att besöka deras butik. Men nu måste jag skynda mig iväg till mataffären, det ska inhandlas ingredienser till ärtsoppan som ska kokas i morgon, kanske bloggar jag om det senare! 

Detta inlägg var postad i