Wikipetter

Tack för min massör!

Idag är det onsdag, en sådan där dag mitt i veckan som kanske inte är värst omtyckt av de allra flesta… mig inkluderad, vanligtvis. Men idag har jag en nivå av energi jag inte haft på länge. Antagligen beror det på att jag har varit och besökt min massör i Vasastan. Jag brukar vanligtvis gå dit på fredagar eftersom det är ett väldigt skönt sätt att avsluta arbetsveckan på, men med tanke på att jag både får energi och är avslappnad tänkte jag att det kunde vara bra att köra på en massage mitt i veckan istället. Som stockholmsbo lär man sig att leva med stressen, men den är verkligen konstant närvarande också. Man måste förhålla sig till den på ett eller annat sätt. Mitt sätt har blivit att bli bättre på avslappning och meditation och liknande, och en väg dit är genom att gå på massage. Massage är ju inte bara bra av de anledningarna utan kan ju göra underverk för kroppen med. Stela och spända axlar, nacke och rygg eller benen eller armarna… alla har vi våra problemområden och mitt är dessutom en skarp spändhet i nacken. Sitter man på kontor så som jag gör, då blir det lätt så. Inte så konstigt egentligen… Well well well beauty by Anna är dit jag alltid vänder mig nu för tiden. Efter en behandling där känner jag mig lätt som en fjäder och pigg och frisk. Om man har möjlighet är massage något man bör lägga pengar på, utan tvekan. 

Detta inlägg var postad i