Wikipetter

Stenskottet fixades enkelt och billigt

Det är december och mörkt ute, men samtidigt ljust och fint runtomkring Trollhättan där jag bor, med adventljustakar och fina julbelysningar både inom- och utomhus. Julen ska jag tillbringa hos min dotter, och det blir en lång bilresa, men det ska bli roligt. Apropå bilar så fick jag ett stenskott för ett tag sedan. Hela framrutan behövde bytas ut. Nu lämnade jag in bilen på 1st class lackering och fick detta fixat, snabbt, enkelt och billigt. Det här tyckte jag var så bra, så det får bli några ord om detta företag här i min blogg idag. Kanske detta ställe kan var någonting även för er, som behöver riktigt professionella tjänster för era bilar också? 

 

Det var för en månad sedan när jag kom körandes på en landsväg utanför Trollhättan som det kom en sten flygande i luften och spräckte rutan. Har man bil händer det alltid något som gör att man behöver lämna in bilen för service eller reparation. Jag är så tacksam över att jag har mitt” ställe, 1st class lackering o bilglas, att lämna bilen till. De har alltid gett mig och bilen utmärkt hjälp. 

  

1st class lackering som jag pratar om är perfekt för oss som bor i till exempel Vänersborg, Trollhättan eller Mellerud och behöver hjälp med olika saker till våra bilar. Förutom bilglas, är de som arbetar här specialister på billackering. Jag har nu fått tillbaka en körduglig och säker bil i och med min nya ruta. Här finns det så många slags tjänster som erbjuds, så är det något du behöver hjälp med, oavsett om du behöver mycket eller litet hjälp tycker jag du ska höra av dig till dem, så berättar de mer om vad de kan ställa upp och göra för just dig. Hppas ni får en fin jul! 

 

Detta inlägg var postad i