Wikipetter

Stenplattor i min trädgård gjorde susen

God morgon alla mina läsare och välkommen till bloggen och ett inlägg som jag tror ni kommer tycka om. Kungsbacka visar sig ifrån sin bästa sida en solig sommardag som idag! Salta bad väntar om en stund, men först några ord om uteplatsen i min trädgård som numera är uppbyggd av snygga stenplattor. Länge hade jag stört mig på gräset som växte här förut, eller snarare ogräset som ständigt gjorde sig påmint. Det var en källa till irritation, men tack vare ett företag som heter Portside Development, så fick jag riktigt bra hjälp med att av stenläggare, få snygga plattor i sten, lagda på denna uteplats. Jag är otroligt nöjd med hur snygg och praktisk uteplatsen blev, tack vare denna utmärkta hjälp som jag fick av just detta företag. Det var mina grannar som rekommendera mig att kontakta denna firma. Tack Susanne och Åke för ert goda råd! 

  

Med anledning av det fina jobb som de har gjort, vill jag nu berätta för er, kära läsare, att Portside Development, det är ett företag som kan hjälpa också er i till exempel Partille eller Torslanda eller däromkring. Säkert finns det många fler som skulle ha nytta av att kontakta denna firma. 

  

Jag blev helt ställd, och riktigt imponerad, av hur duktiga dessa skickliga yrkesman är. Aldrig har min uteplats varit så snygg som den är nu. Om du behöver hjälp av en stenläggare så skulle jag verkligen rekommendera dig att kontakta detta företag! Nu råkar det ju vara så att med ROT-avdraget blir det heller inte särskilt dyrt, så därför tycker jag att många fler borde unna sig, och också ha råd med, att anlita sig av dessa tjänster. Nu ska jag ut och dricka kaffe på min uteplats. Jag hoppas vi hörs här i bloggen snart igen! 

 

Detta inlägg var postad i