Wikipetter

Städning och kvalitetstid med familjen

Hej på er alla underbara människor som idag valt att komma in till min blogg. Jag hoppas att ni ska tycka att ämnet för dagen är intressant. När ni läst klart kanske ni fått några praktiska tips på hur ni också kan göra er vardag lite enklare. För om du är som jag, en heltidsarbetande småbarnsmamma som får ta ett stort ansvar både på arbetet och i hemmet känner du till hur svårt det är att få den där kvalitetstiden över att ha tillsammans med familjen. Ramon Quispe, ett företag inom städservice i Lund har verkligen gjort stor skillnad för mig och min familj. Det här är en städfirma som många skulle kunna ha god hjälp av att anlita. 

Vår familj bor i en villa i Lund. Vi trivs och barnen har växt upp här. Men som heltidsarbetande förälder med barn som ska skjutsas till och från olika fritidsaktiviteter, mat som ska lagas och skolväskor som ska packas med mera så räckte tiden inte till för allt det andra. Dessutom arbetar min man i en annan stad och är hemma endast på helgerna. Städningen blev lidande. Eftersom dygnet inte har mer än 24 timmar hur gärna jag än hade önskat, kom räddningen när jag kontaktade Ramon Quispe. Jag fick en offert och visste i förväg vad jag skulle få betala. Är du i behov av städservice i Lund, Bunkeflostrand eller i Oxie råder jag dig att kontakta det här företaget. Städningen hemma hos oss utförs metodiskt och noggrant och av trevlig personal. Ungefär var tredje vecka kommer de hit. Olika personer har olika behov men oavsett om du behöver mycket eller litet hjälp, hjälp vid något enstaka tillfälle eller mer regelbundet kan ni säkert komma fram till en bra lösning. 

Detta inlägg var postad i