Wikipetter

Skön massage i Sollentuna

Länge har jag lidit av ont i nacken och i ryggen. Det har varit både arbetsrelaterat och relaterat till min fysiologi. Mamma och pappa har själva problem med ryggen, så jag har alltid vetat att jag ligger i riskzonen att själv drabbas. Plus att det ju inte har blivit bättre av att jag har haft ett tufft fysiskt yrke som budbilschaufför. Det är många tunga lyft och mycket spring upp och ner, och det har tagit ut sin rätt. Jag vet att med rätt sorts träning hade jag kanske kunnat förebygga mycket av den smärta som jag idag lider av, men gjort är gjort och det går inte att spola tillbaka tiden. Vad jag istället kan göra är att idag träna på ett bra sätt, som både är skonsamt men som framför allt stärker ryggen i grunden. Sen har något annat blivit min räddning – massage. Som boende i Sollentuna finns det många olika massörer och studios att välja mellan. Jag hittade Disas Massage som av en slump. Från första besöket så kände jag att detta var extremt viktigt och nyttigt för mig. Jag insåg att avslappning och stresshantering är minst lika viktigt för att släppa på spänningar i axlar och rygg. Disas Massage erbjuder en mängd olika massagebehandlingar, som alla anpassas utefter varje individ. Vi har ett skräddarsytt massageprogram som vi återkommer till och min kropp har nått en ny nivå av avslappning som är underbar. Äntligen känner jag att min rygg och nacke börjar komma ikapp resten av kroppen. Massage i Sollentuna när den är som bäst – Disas Massage. 

Detta inlägg var postad i