Wikipetter

Så här fick jag bort min tatuering

Roligt att ni kommer in till bloggen idag också. Jag hade tänkt att berätta för er läsare om ett riktigt bra ställe här i Växjö, som har hjälpt mig med en tatueringsborttagning. Stället som jag ska berätta om heter El Amraoui, Jamilia och är väl egentligen en skönhetssalong, men som har lite utvidgad verksamhet där man kan få hjälp med bland annat kosmetisk tatuering, permanent make-up eller tatueringsborttagning. Jag var ung och dum och inte spik nykter, och tänkte inte på konsekvenserna när jag tatuerade in ett stort hjärta på armen med min pojkväns namn på. Just där och då, tyckte jag att jag gjort något bra. Hur det nu var så tog relationen slut efter några veckor, hjärtat på armen blev allt mer irriterande ju äldre jag blev. En påminnelse om något som jag helst ville glömma. För att få ett “avslut” på riktigt, och slippa att bli påmind om det här varje dag, är jag glad över att jag tog kontakt med El Amraoui, Jamilia. Jag är så tacksam över att jag fick förstklassig hjälp att avlägsna den där hemska tatueringen. Riktigt bra att det här företaget finns, för alla oss i Växjö som behöver hjälp av det ena eller det andra slaget. Jag vet att många personer som bor även långt bort, reser dit tack vare den goda hjälp de kan få just där. 

 

Därför tycker jag att det känns angeläget att ta upp det här i bloggen, för jag vill att ni ska känna till att det här stället finns, och att det går att göra något åt en tatuering som man inte längre vill ha kvar. Så känner du nu att du behöver hjälp med tatueringsborttagning, eller något annat som den här salongen har att erbjuda, så gör du helträtt i att höra av dig dit för att få reda på hur just du skulle kunna bli hjälpt. 

 

Detta inlägg var postad i