Wikipetter

Riktigt suverän badrumsrenovering

Efter en lång dag på jobbet önskar jag alla mina läsare en riktigt god kväll. Vad trevligt att ni ville ta er tid att läsa i min blogg som ikväll kommer handla om badrumsrenoveringen i min villa i Norrtälje. Faktum är att badrummet blev så bra, så att om en stund ska jag sjunka ner i badkaret i ett ordentligt varmt skumbad och jag är så glad över hur bra mitt badrum har blivit! Jag behövde en duktig rörmokare och det fick jag när jag kontaktade Gränby VVS

  

För första gången i mitt 30-åriga liv blev jag i augusti stolt ägare till en villa i Norrtälje. Ett hus med potential. Det vill säga, det finns stora renoveringsbehov. Men en sak i taget, och det viktigaste först. Vilket i mitt fall var badrummet. Gränby VVS är ett företag som arbetar med värme, ventilation och sanitet (VVS), i Norrtälje, Uppsala och Knivsta. Det är mycket man kan ”fixa och dona” med själv i sin villa. Förutom badrummet och köket då. Regelverken gällande våtrum är i ständig förändring och försäkringbolagens regler likaså. Även ventilationen är A och O för att undvika problem. 

  

Jag valde mellan olika firmor och valet föll på Gränby VVS. Det var faktiskt mina grannar som rekommenderade mig att anlita just denna firma. De hade själva fått hjälp därifrån flera gånger och de var mycket nöjda . Denna firma är auktoriserade inom värme, ventilation och sanitet och som kund är man välkommen att ta hjälp av dem oavsett om hjälpbehovet är litet eller stort. De har alla nödvändiga utbildningar och flera års erfarenheter. Som blivande kund kan man få en kostnadsfri offert och i lugn och ro fundera på de förslag som ges. Tack för att ni tog er tid att läsa, på återseende! 

  

Detta inlägg var postad i