Wikipetter

Pålitlig byggservice med 84 Bygg

Välkomna tillbaks till bloggen önskar jag er som har som vana att kika in här då och då, och ni som är nytillkomna läsare är givetvis lika välkomna. Nu känner de flesta av er till att jag köpte villa förra sommaren, och då är det väldigt bra att man får en god relation med någon pålitlig firma inom byggservice. Jag har funnit ett företag som heter 84 Bygg AB och de har varit här och hjälpt mig en hel del med mitt hus som ligger i Uppsala. För även om det är så att man är händig och klarar av en hel del själv, så finns det alltid sådant som det är bäst att låta proffsen ta hand om. Jag planerar både köksrenovering och badrumsrenovering längre fram. Det som 84 Bygg har hjälpt mig med, och som var prioriterat, det var mitt takbyte här på huset. För det gamla taket var i dåligt skick och det regnade in på sina ställen. Jag är så nöjd med mitt nya tak. Det var enkelt och kostnadseffektivt att låta denna firma utföra takbytet. Jag har nu fått ett modernt och snyggt tak och huset är säkrat ifrån fuktskador i och med att det inte längre regnar in. 

 

Det tog inte särskilt lång tid att byta ut taket, därför att takläggarna arbetade metodiskt och effektivt. De som arbetar på 84 Bygg, har godkända utbildningar och mycket erfarenheter och har jobbat i branschen i flera år. Jag har fått taket som jag ville ha det, det vill säga, ett nytt tag i hög kvalitet som kommer att hålla under många år framöver. Nästa projekt det blir det här med köksrenovering. Här är det mycket som kan gå fel om jobbet inte utförs fackmannamässigt. Det finns mycket man kan få hjälp med av 84 Bygg för oss i Uppsala eller Enköping. 

 

Detta inlägg var postad i