Wikipetter

Mitt badrum blev ombyggt

Hej på er alla mina läsare och varmt välkomna till bloggen som jag hoppas ni ska tycka om. Det är roligt när vi inspirerar varandra till att fixa och renovera hemma. Jag vet att många av er läsare nyligen har köpt hus, precis som jag. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag renoverade badrummet i min villa i Helsingborg. Det är fortfarande mycket som behöver göras i huset men jag är rätt så händig och klarar en del av arbetet själv. Badrumsrenoveringar måste man ändå lämna till proffsen. Därför kontaktade jag HA Bygg & Måleri för ombyggnaden av mitt badrum. 

  

Ett par grannar här på gatan hade varit mycket nöjda efter att anlitat HA Bygg & Måleri. Den ena grannen hade fått sitt badrum renoverat och den andra fått en altan byggd. Därför rekommenderade de mig att höra av mig till just denna firma, när de fick höra talas om att det var min tur att renovera badrummet. Det är jag glad över att jag gjorde! Det kom hem personal ifrån företaget för att se vad som behövde göras och hur det på bästa sätt skulle utföras. Sedan besökte jag företaget och fick se olika typer av badrumsinredningar, olika kakel och klinkers m. m, och sedan valde jag, med deras experthjälp, ut allt det som skulle installeras. Tack vare att jag låtit experterna göra jobbet behöver jag inte vara orolig för vattenskador. Även försäkringsbolaget blev glada. För dig i till exempel Helsingborg eller Landskrona eller i dess omnejder som skulle behöva anlita en firma för din badrumsrenovering, eller för något annat, rekommenderar jag dig att du gör som jag och mina grannar gjort, nämligen hör av dig till HA Bygg & Måleri. Särskilt bra är det ju förstås att använda sig av RUT-avdraget för ett prisvärt jobb. Sist men inte minst så får du en kostnadsfri offert innan du bestämmer dig.  

Detta inlägg var postad i