Wikipetter

Min nyslipade parkett

Hej och god morgon alla fina människor som kommer in till min blogg även idag. Jag brukar skriva här i min lilla blogg om olika företag där jag har fått god hjälp. Det är fint att kunna berätta om det här företaget som heter Perfekt Golvvård, för detta företaget har gjort ett så utsökt bra jobb hos mig, och det vet jag att de kan göra hos dig också om söker efter ett företag inom golvvård i Helsingborg eller i Landskrona. Det är schysst att vi kan använda våra bloggar till att tipsa varandra om riktigt bra företag som i det här fallet, eller varna varandra för de företag som inte håller måttet. Det var när jag behövde hjälp med att slipa parketten i mitt vardagsrum som jag vände mig till Perfekt Golvvård, och vet ni vad? Resultatet blev helt fantastiskt bra så den här firman ska ni absolut anlita om ni söker efter ett företag som är experter på golv. Det finns många olika saker som Perfekt Golvvård är bra på förutom parkettslipning. Varför inte kika in på deras hemsida om du vill veta mer? 

Jag är verkligen nöjd med det jobb som Perfekt Golvvård har gjort och riktigt glad över mitt nya välslipade och inte minst tjusiga golv. Perfekt Golvvård det är en till 100 % pålitlig och seriös firma. Det finns tyvärr en hel del mindre seriösa aktörer inom branschen och många har nog slitit sitt hår. Detta behöver du aldrig vara orolig för när du låter denna eminenta firma göra jobbet. Hos mig är golvet proffsigt och fackmannamässigt slipat och dessutom blev det prisvärt när jag använde mig av rotavdraget. Jag fick också en stunds “undervisning” av en representant ifrån företaget om hur jag nu på bästa sätt ska rengöra mitt nyslipade golv här hemma i Helsingborg. 

 

Detta inlägg var postad i